O nama

Blue Rent a Car

Blue Car Rental, agencija za iznajmljivanje vozila ima tradiciju od preko 15 godina. Jednostavno mi smo agencija koju vole klijenti. Do naših klijenata nismo došli preko noći nego preko pristupačnih cena, i najboljim rent a car uslugama u svim fazama kao i pružanjem maksimalno kvalitetnom uslugom prilikom rentiranja vozila.

Iznajmljivanje vozila nije samo usluga koju treba klijentu pružiti. Svako i pre nego što dođete do nas, ima viziju koji autobmobil i za koji vremenski period želi da iznajmi. Mi u Blue Car Rental agenciji smo tu za vas bilo da se radi o iznajmljivanju automobila kod nas u agenciji ili da želite da vozilo iznajmite na drugoj lokaciji, ili u onim neugodnim situacijama kada su vam prijatelji najpotrebniji, kvaru ili nezgodi na putu. Mi smo tu za vas da rešimo sve probleme koje mogu da se jave prilikom ili u toku rentiranja automobila.

Profesionalno iznajmljujemo vozila firmama i kompanijama na duži vremenski period. Dopustite sebi da ne razmišljate o sporednim stvarima, nego da se samo fokusirate na svoj posao. Izaberite automobil koji će odgovarati vašem biznisu. .Uz opremu, kvalitet i visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, ponuda Blue Car Rental uključuje i povoljne dugoročne najmove vozila, dostave i preuzimanje vozila na području cele Srbije, uslugu lokalnih i međugradskih najmova vozila sa vozačem.

Mi u Blue Car Rental agenciji želimo da svaki od naših klijenata, svakog puta, uživa u izvanrednom iskustvu iznajmljivanja automobila u Beogradu ili Srbiji, a ovaj naš web sajt bude početak odličnog puta i dugoročne saradnje.

Brza usluga

U Blue rent a car možete rezervisati vozilo za nekoliko minuta!

Stručan tim

Naš profesionalan i stručan tim uvek je tu da vam pruzi kompletnu uslugu.

Pristupačne cene

U Blue Rent a Car možete iznajmiti vozilo po pristupačnim cenama.

Neograničena kilometraža

Blue Rent a Car ne naplaćuje pređene kilometre, vozite se bez ograničenja

Dve lokacije preuzimanja

Iznajmljivanje na dve lokacije - aerodrom Nikola Tesla ili na našoj adresi na Novom Beogradu

24/7

Za sve dodante informacije i pomoć stojimo vam na raspolagaju 24h dnevno.