Idealni modeli vozila za iznajmljivanje tokom proleća u Srbiji

Dobili ste nekoliko dana odmora, ili planirate ugodan vikend u Srbiji? Ako ne posedujete automobil u Srbiji, najam kvalitetnog automobila može vam dati tačno slobodu koju tražite u prolećnim mesecima. Sa automatskim mjenjačem ili manuelnim, Blue Car Rental ima idealne automobile za svaku priliku. Takođe klima uređaj i GPS su standardno uključeni u ponudu ove rent a car agencije iz Beograda!

Koji model automobila da iznajmite

Sada kada je vreme sve bolje i bolje mislili smo da je ovo savršen trenutak da se istaknemo neke divne prolećne rute u Srbiji.

Tokom poslednjih godina, Blue rent a car agencija je planirala dosta klasičnih ruta širom Srbije, koje bi klijenti trebalo da obiđu kada iznajme automobil. U našem novom blogu donsoimo Vam top tri. Na ovim putevima uz navigacioni sistem vašeg iznajmljenog automobila (https://bluerentacar.rs/), možete otkriti još vama nepoznate, ali prelepe delove Srbije.

1. Vožnja iznajmljenim autom preko Zlatibora

Prvi put koji vredi spomenuti se nalazi na krajnjem jugu Srbije, odnosno u region pod nazivom Zlatibor. Vozićete prelepim šumovitim predelima. Na vašem putu videćete mnogo starih farmi, livada i potoka.

Ovo je savršen put za ljude koji žive u gradu a koji žele da istražuju planinske delove Srbije. Idealan iznajmljeni automobil za ovu rutu je Fiat 500L automatik koji uz navigaciju pruža sve što vam je potrebno za uživanje u vožnji.

Na sajtu Blue rent a car agencije (https://bluerentacar.rs/) možete videti karakteristike ovog vozila.

2. Sever Srbije, putujte rentiranim vozilom i osetite duh prošlosti

U severnim delovima Srbije pružaju se sjajne rute kojima možete proći sa iznajmljenim automobilom i obiđete puteve sa neverovatnim pejzažima. Lep primer je okolina Sombora.

Ovaj grad i njegova lap okolina su smešteni u pokrajini Vojvodina na severu Bačke. Ova ruta će vas voditi kroz ogromne otvorene pejzaže, jezera, vinograde, salaše. Ove mirne zone i dom velikog broja ptica, pružiće vam osećaj prolaska kroz neka stara vremena. Sa iznajmljenim automobilom Golf VII (https://bluerentacar.rs/) koji vam pruža svu udobnost uz ekonomičnost, vozićete se kroz jedinstven pejzaž Bačke.

3. Severo istočna tura unajmljenim vozilom kroz Srbiju

Kada pođemo više ka severo-istočnim delovima Srbije, možda ćemo naći jedan od najlepših puteva u zemlji. Ovaj put nas vodi duž obale reke Dunav. Nalazi se u istočnom delu Srbije uz granicu sa Rumunijom, a brdski pejzaži, guste šume i plavi Dunav daće vam neverovatne ambijente. Vozićete kroz prirodu, šumovitim predelima i strmim padinama, ali ćete videti i mnoga stara i živopisna sela.
Naš predlog za ovu rutu je HYUNDAI i30 a na našem sajtu možete pogledati zašto baš ovaj automobil (https://bluerentacar.rs/) da iznajmite.

Dakle, ako planirate da vide Srbiju iz rentiranog automobila, Blue rent a car agencija je vas pravi izbor.

Srećan put!