Kako da iznajmite rent a car vozilo u Beogradu

Iznajmljivanje automobila u Beogradu (https://bluerentacar.rs) je danas uobičajeni deo svakog putovanja. Ako ste pomislili da je taj proces jednostavan i transparentan – pogrešili ste!

Kod angažovanja rent a car (https://bluerentacar.rs) agencije mnogo pitanja se nameće:
* Koja je to agencija za iznajmljivanje vozila (https://www.bluerentacar.rs) za koju se treba opredeliti?
* Kada rezervisati ?
* Da li treba da kupim dodatno osiguranje?
* Šta je sa plaćanjem za benzin?
* Mogu li voziti u drugu zemlju?
* Da li mi treba dodatna oprema koje mi nude na pultu rent a car agencije?

Odluka o tome da li rent a car rezervisati unapred ili po dolasku u zemlju, može biti komplikovana i zavisi od lokacije i od vremena. Kada iznajmljujete auto kod veće rent a car agencije, možete se desiti da vas po dolasku na aerodrom uopšte ne sačeka auto, jer su ove agencije obično prebukirane. Ukoliko se radi o rezervaciji koja ne zahteva plaćanje unapred, rentiranje možete otkazati u bilo kom trenutku i bez ikakvih troškova. Postoji verovatnoća da ovakva agencija postoji samo fiktivno, i ne pruža nikakve garancije.

U Blue rent a car agenciji za iznajmljivanje vozila, ukoliko rezervišete vozilo unapred, imaćete pogodnosti u smislu plaćanja i odabira željenog automobila.

O momenta kada sletite na teritoriju Srbije, željeno vozilo će vas dočekati i dogovor će u potpunosti biti ispoštovan. Rezervacija na aerodromu je moguća, ali imajte na umu da tada cene mogu biti veće i da ponuda automobila može biti oskudnija od onoga što se očekivali.

Ukoliko ste u Srbiju došli turistički, turističke agencije će vam ponuditi mogućnost rezervacije njihovim posredstvom. Što vam se može učiniti odličnim rešenjem, ali znajte da oni najčešće zahtevaju plaćanje u celostii i to unapred.

Blue rent a car vam nudi odličan izbor vozila, po najboljim cenama i najpovoljnijim uslovima isplate. Zadovoljni klijent je naša najveća satisfakcija.

Kada je rentiranje vozila u Beogradu (https://www.bluerentacar.rs) u pitanju. Budite spremni na činjenicu da prilikom iznajmljivanja morate ostaviti deposit. Ovo je praksa, kako bi se agencija na neki način zaštitila u slučaju oštećenja vozila, novčanih kazni, nevraćanja ili krađe automobile. Sa ispravnim i na vreme vraćenim vozilom, deposit će vam biti vraćen.

Kada je benzin u pitanju, trebalo bi da znate da je to vaša obaveza. Ukoliko ste automobile rentirali sa punim rezervoarom, svaka agencija za iznajmljivanje vozila, će tražiti da ga tako i vratite.

Ukoliko se desi da automobil ne vratite sa punim rezervoarom, agencija će u tom slučaju biti prinuđena da vam naplati troškove za potrošeni benzin.

Naš predlog je da automobil vratite u stanju u kakvom ste ga iznajmili, jer neke agencije često gorivo naplaćuju po znatno višim cenama od tržišnih.

Ukoliko vam se na putu dogodi neprijatnost i vozilo se pokvari. Pozovite Blue rent a car agenciju i vozilo će biti popravljeno u najkraćem mogućem roku, a vama će biti obezbeđen drugi automobil.

Troškove za slučaj pucanja gume na putu, agencija neće refundirati . Dobro je da znate da će taj deo obaveze biti vaš, ali ćemo se potruditi da zamena bude brza i da ne čekate i ne gubite svoje vreme.

Od momenta kada odlučite da je iznajmljivanje najbolja opcija za vas, pa sve do vraćanja vozila, agencija za rentiranje vozila (https://www.bluerentacar.rs).  Blue rent a car, trudi se da svaki klijent bude ispoštovan.

Uz dobre uslove i poštovanje dogovora, gradimo poverenje zbog kojeg se zadovoljni klijenti uvek iznova vraćaju.