Kako da na najjednostavniji način iznajmite automobil?

Kako da na najjednostavniji način iznajmite automobil?

Da li vam se nekada desilo da ste zbog komplikovane procedure odložili [iznajmljivanje automobila](https://www.bluerentacar.rs), jer su vam se sva ta papirologija i pravila činila previše komplikovano?

Cilj svakog čoveka jeste da prilikom iznajmljivanja automobila ustedi svoje vreme ali i novac!

U sledećem postu Blue rent a car će vam pomoći da na što jednostavniji način dođete do svog rentiranog vozila.
Trudićemo se da vam uštedimo i vreme i novac.

Najjednostavniji način je da odaberete vozilo preko našeg web sajta i da nam pošaljete Vaše podatke kako bi smo spremili sve papire neophodne za rentiranje vozila.

Ukoliko želite da se procedura maksimalno ubrza, pošaljite nam kopiju svog pasoša ili lične karte da bi Vam naši zaposleni spremili papire tako da kada dođete ostaje
samo da potpišete ugovor o iznajmljivanju vozila i možete da krenete na Vaš put.

Takođe možete autobomil iznajmiti i u našim prostorijama ili na mestu na kojem želite da preuzmete vozilo.

Da bi ste iznajmili automobil neophodno je da imate 18 godina, tj. da budete punoletni.Maloletnim licima rentiranje, kao ni vožnja, nije dozvoljena.

Uz određene godine starosti, razumljivo je da je potrerbno da budete vozač, tj. da posedujete vozačku dozvolu.

Za vožnju van granica teritorije Srbije pored vozačke dozvole neophodano je da imate zeleni karton i međunarodnu vozačku dozvolu.

Što se tiče vremenskog ograničenja minimalni period iznajmljivanja automobila je 24 sata. Automobil se može rentirati i na više dana ili čak i meseci i za to vam agencija Blue rent a car izlazi u susret po pitanju cene i povoljnijih uslova.

Pre nego što rentirate vozilo neophodno je da položite depozit, radi naše i vaše sigurnosti. Naravno novac dat za depozit biće vam vraćen onog momenta kada vratite automobil.

Sva vozila su osigurana i na raspolaganju imate 24 h pomoći na putu u slučaju bilo kakve nezgode.

Vaša sigurnost u našim vozilima je najbitnija. Ukoliko imate bilo kakve vrste pitanja i nedoumica agencija Blue rent a car je tu da vam odgovori i izađe u susret u svakom momentu.

Direktnim razgovorom sa našim zaposlenima dobićete smernice koji je automobil najbolji i najpovoljniji za Vas.

Način plaćanja možete sami odrediti, gotovinom ili platnom karticom.

Povoljnim cenama i uslovima plaćanja vožnja našim vozilima postaje pravo uživanje.

Naša rent a car agencija (https://www.bluerentacar.rs) je tu da vam u svakom momentu izađe u susret. Uz brojne pogodnosti uverite se da je najbolji i najisplativiji način putovanja upravo sa iznajmljenim automobilom.