Problem na putu sa automobilom tokom odmora

Mnogo ljudi i dalje na željenu destinaciju putuje kolima. Ovaj popularni način putovanja daje mnogo slobode, ali i donosi neke rizike sa sobom. Na primer, šta raditi u slučaju kvara iznajmljenog vozila](https://www.bluerentacar.rs) u toku puta?

Najveća noćna mora na putu – Auto se pokvario!

Možda ne žele da misle o tome, ali problem sa kolima može da se desi! Bez obzira da li se kvar desio u zemlji ili inostranstvu, proces ostaje isti. Pogledajte ispod 6 koraka koji će vam pomoći u slučaju da se vaš auto pokvari:

Pomerite automobil sa strane puta i stavite sigurnosni trougao. Uverite se da ne ometate saobraćaj;
Stavi reflektujući prsluk ili jaknu da povećate svoju vidljivost a time i bezbednost;
Postavi trougao upozorenja oko 50 metara iza automobila. Na ovaj način možete upozoriti druge učesnike u saobraćaju;
Ako ne možete da rešite problem sami, obratite se najbližem servisu. Naravno u tom momentu takođe kontaktirajte naš blu rent a car (https://www.bluerentacar.rs) tim, koji će vam pomoći oko pronalaženja najbližeg servisa ili poslati šlep službu.
Uvek ostanite dostupni na mobilnom telefonu;
Kada je problem rešen, ne zaboravite trougao upozorenja!

Problemi sa rentiranim automobilom

Sam kvar automobila je već stres, tako da smo mi iz Blue rent a car agencije tu da vam pomognemo u tim momentima. Iako se naši automobili redovno servisiraju u ovlašćenim servisima i prolaze rigorozne sigurnosne provere, nekada neke kvarove jednostavno ne možete da predvidite.

U slučaju kvara sa iznajmljenim automobilom, možete koristiti naš 24/7 servis. Možete stupiti u kontakt putem kontakt forme ili nas pozvati na dežurni telefon. (https://www.bluerentacar.rs)

Srećan put!