Vožnja po Srbiji: informacije i saveti Blue rent a car agencije

Naša rent a car agencija donosi Vam opšte informacije koje morate znati ukoliko ste se odlučili na iznajmljivanje automobila i putovanje po Srbiji sa rentiranim vozilom.

Srbija je podeljena na dva različita geografska segmenta. Na severu su ravne i plodne farme, koje se protežu dokle pogled dopire.
Jug je karakterističan po planinskim predelima i gustim šumama.

Savet Blue rent a car agencije : pripazite na svoj rezervoar dok gledate bogate krajolike

Za iznajmljivanje automobila neophodno je da imate najmanje 21 godinu i dve godine vozačkog iskustva.

Ogramičenja brzine u gradu su 30-50 km/h, otvoreni put 80 km/h, a autoput 120 km/h.

Pravila puta su sledeća: Vozi se desnom kolovoznom trakom, tramvaji imaju prvenstvo prolaza, a saobraćajni znaci se moraju poštovati.

Rentiranje vozila je najbolji način da stignete do željene lokacije, ali uvek prvo proverite da li u automobilu ima dovoljno benzina. Većina benzinskih pumpi radi 24 h.
Tu se možete i osvežiti i odmorni krenuti na dalji put.

Na autoputu obavezno pripremite sitan novac, jer je plaćanje putarine obavezno.

Ako ste se odlučili na iznajmljivanje automobila u Beogradu, znajte da je parking uvek problem. Savetujemo parkiranje u dozvoljenim zonama i na obeleženim parking mestima, kako bi ste izbegli kažnjavanje.

Što se osiguranja tiče bitno je da znate da Blue rent a car pokriva osiguranje dok najam traje. Svi naši automobili su osigurani u slučaju krađe ili saobraćajne nesreće.
Naša vozila možete voziti u svim zemljama Evrope i tu ne postoje nikakva ogranićenja.

Svaki automobila ima navigacione sisteme uz pomoć kojih ćete sa lakoćom moći da upoznate sve lepote Srbije. Bilo da ste došli da gledate krajolik ili upoznate istorijske znamenitosti, navigacija je nešto što je od velike važnosti.

Tako ćete biti u mogućnosti da pored Beograda upoznate i prelepa seoca koja ga okružuju. Kada ogladnite i umorite se od vožnje, prikazaće vam sve obližnje hotele i vrhunske restorane. Istorijske spomenike i najpoznatije trističke destinacije Srbije, sa lakoćom ćete moći da pronađete.

Nadamo se da smo uspeli da vam pomognemo, koji je najbolji način da se snađete, ukoliko se odlučite na iznajmljivanje vozila u Beogradu. Uz automobile Blue ret a car agencije i poštovanjem navedenih pravila, vožnja po Srbiji biće pravi užitak!